5W1H van Project Yatra

Met de 5W-vragen en de 1H-vraag willen we een duidelijk verhaal vertellen over Project Yatra

Wat is Project Yatra?

Project Yatra is een internationaal outreach programma dat de kracht van vrijwilligerswerk inzet en tijd, energie en middelen investeert om een zichtbaar positief verschil te maken in het leven van onze vrijwilligers en van de hulpbehoevenden (weeskinderen, blinden, slechtzienden, doofstommen en kansarme jongeren) in Marokko. Voor Project Yatra is geen behoefte te klein en geen stem te zacht.

5W1H van Project Yatra
5W1H van Project Yatra

Waarom Project Yatra?

Met Project Yatra willen we onze vrijwilligers en onze doelgroep in staat stellen het maximale uit zichzelf te halen ten gunste van zichzelf en hun omgeving. Als vrijwilliger bij Project Yatra organiseer je activiteiten, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, verbeter je je taalvaardigheid Marokkaans-Arabisch en geniet je van het gevoel dat vrijwilligerswerk je geeft.

7+

Steden bezocht

37+

Vrijwilligers deelgenomen

412+

lokale bewoners geholpen

8+

Partners betrokken

Waar vindt Project Yatra plaats?

Project Yatra wordt in verschillende plekken in Marokko aangeboden, onder andere in El Jadida, Imouzzar Kandar, Kenitra, Oualidia, Tetouan, Fes en Marrakech.

5W1H van Project Yatra
5W1H van Project Yatra

Wie kan deelnemen aan Project Yatra?

Iedereen die tussen de 17 en 30 jaar is en gemotiveerd is om zich in te zetten voor hulpbehoevenden (weeskinderen, blinden, slechtzienden, doofstommen en kansarme jongeren) in Marokko is van harte welkom om zich aan te melden voor Project Yatra.

Sign up online now

Join with many volunteers around the Netherlands

5W1H van Project Yatra

Wanneer wordt Project Yatra georganiseerd?

In de periode tussen 10 april en 31 oktober gaan verschillende Yatra groepen voor een periode van 18 dagen inclusief reisdagen naar Marokko. Naast Project Yatra voor groepen is er ook de mogelijkheid voor vrijwilligers om individueel op reis te gaan voor vrijwilligerswerk. Bij een individueel project wordt de vertrekdatum in overleg met de vrijwilliger bepaald. Een individueel project duurt 3 tot 12 maanden.

5W1H van Project Yatra

Hoeveel kost deelnemen aan Project Yatra?

De betrokken organisaties betalen de kosten voor Project Yatra. Denk hierbij aan de reiskosten, verblijfkosten, eten, verzekering, etc. De vrijwilliger betaalt een kleine bijdrage. De bijdrage van de vrijwilliger wordt ten gunste van de jongeren en kinderen in Marokko gebruikt. Verder is Project Yatra gratis voor de vrijwilliger.

Zet Je In Nu!

Meld Je Aan

Ben je enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk?
Wil je iets betekenen voor arme kinderen in Marokko?
Wil je een Europees erkend certificaat behalen?

5W1H van Project Yatra

Meld je nu aan

Aanmelden voor Project Yatra doe je door het aanmeldformulier hier op de website in te vullen en te verzenden. Als je geselecteerd bent zullen we je uitnodigen om aan de trainingsdag deel te nemen. Informatie over de trainingsdag volgt na de selectie. Een uitnodiging voor de trainingsdag betekent dat wij in jou geloven en jou graag de kans willen bieden om mee te doen aan Project Yatra.